Umplutura de ciuperci

14 decembrie 2010 |
Umplutura de ciuperci
Cu o umplutura de ciuperci poti prepara multe bunatati: pateuri, clatite, placinta, omleta si completati voi restul listei. Eu recunosc ca nu sunt innebunita dupa ciuperci, insa in combinatie cu ceapa ies delicioase. Asadar chiar daca nu va plac ciupercile, tot trebuie sa incercati aceasta umplutura. S-ar putea sa aveti o surpriza gastronomica foarte placuta :)

Ingrediente
- 500g ciuperci
- 2-3 cepe medii
- 3Lg ulei
- condimente (sare, piper)


1 Curatam ciupercile de coaja, le spalam si le lasam la scurs.
2 Curatam ceapa si o tocam marunt.

3 Tocam ciupercile marunt.
4 Punem o tigaie adanca la incins si adaugam uleiul. In momentul in care uleiul s-a incins adaugam ceapa si o calim timp de 2-3 minute.
5 Adaugam ciupercile peste ceapa usor calita si amestecam bine. Ciupercile vor lasa un suc propriu. Continuati sa caliti ciupercile si ceapa pana cand nu mai ramane nici un strop de suc. Nu uitati sa amestecati din cand in cand.
6 Condimentati cu sare si piper dupa gust si gata! Umplutura e gata de folosit.

O puteti folosi imediat sau o puteti pastra intr-un borcan la frigider timp de cateva zile.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...