Ingrediente
- 500g ciuperci
- 2-3 cepe medii
- 3Lg ulei
- condimente (sare, piper)
1 Curatam ciupercile de coaja, le spalam si le lasam la scurs.
2 Curatam ceapa si o tocam marunt.
3 Tocam ciupercile marunt.
4 Punem o tigaie adanca la incins si adaugam uleiul. In momentul in care uleiul s-a incins adaugam ceapa si o calim timp de 2-3 minute.
5 Adaugam ciupercile peste ceapa usor calita si amestecam bine. Ciupercile vor lasa un suc propriu. Continuati sa caliti ciupercile si ceapa pana cand nu mai ramane nici un strop de suc. Nu uitati sa amestecati din cand in cand.
6 Condimentati cu sare si piper dupa gust si gata! Umplutura e gata de folosit.
O puteti folosi imediat sau o puteti pastra intr-un borcan la frigider timp de cateva zile.
Niciun comentariu
Trimiteți un comentariu