Ce să ronţăim ?

23 iulie 2012 |
Rontaitul, una din activitatile mele preferate. Imi place sa rontai: sticksuri, pufuleti, biscuiti, nuci, creioane, degetele de Ionut, etc. 

De cand am inceput sa mananc culori (vezi colectia mea de bento), am zis ca trebuie sa fiu mai atenta si cu gustarile astea rontaicioase dintre mese.
Sticksurile in general au prea multa sare plus ca-s faina, biscuitii sau napolitanele lovesc si ele cu zahar si faina, asa ca am incercat sa ma reprofilez pe surse mai naturale.

Am inceput cu nuci si fructe uscate. Bune, dar incepusem sa ma plictisesc de ele asa ca am pornit in cautare de nou.
Am deschis frigiderul, am scanat rapid toate rafturile si ajutata de rotitele de la mansarda am gasit raspunsul in lada de jos: MORCOVI!

Am infascat un morcov din punga, l-am curatat, spalat, taiat rondele, iar apoi l-am asezat frumos intr-un borcanas, care si-a gasit imediat domiciliu in geanta mea. Fii șic chiar si cand rontai un pic! :P

A fost nemaipomenit ca material de rontait, iar de aportul sanatos nici nu mai pomenesc, caci il stim cu totii de mici. Tine bine cateva ore, iar pentru o zi intreaga as mai baga borcanelul la frigider din cand in cand (bineinteles ca asta depinde si de temperatura camerei in care va aflati).

Ce parere aveti de propunerea mea? Intrati si voi in clubul lui Bugs Bunny?



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...