Desert instant

10 ianuarie 2011 |
Sau mic dejun instant. Desertul acesta se prepara foarte, foarte rapid si este de mare efect datorita gustului si culorilor. In plus, daca folositi un pahar mai special, veti impresiona audienta 100%. Un exemplu clar de banal transformat in rafinat :P V-am ametit cu atatea cuvinte? Sper ca nu.

Eu l-am pregatit pentru Ionut, de Boboteaza (pe care am incurcat-o cu sf. Ion). Istoria e foarte amuzanta: in momentul in care a sunat la interfon am constientizat ca nu pregatisem nimic, ceea ce era foarte trist. Asa ca am intrat in panica, am scos repede 2 pahare conice si am pregatit repede acest desert. Pana a ajuns la usa cupele erau gata (pfiuuu, noroc ca stam la etajul 3). Mai are rost sa va zic ca a fost placut surprins sau va puteti da seama si singuri de asta ?



Ingrediente (1 portie)
- 1 mana de muesli crocant
- 150-200ml iaurt







1 Adaugam muesli in pahar.
2 Turnam iaurtul peste muesli.
3 Aruncam pe centru cateva bucatele de muesli, ciocolata rasa, biscuti maruntiti, nuci sau orice ce ne sopteste imaginatia :)

Asta-i tot!

Pofta buna!

2 comentarii :

  1. scuze dar asta mi se pare o reteta pentru prosti..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care au fost criteriile de decizie? Cum arata o reteta pentru destepti?

      Esenta articolului este ideea (ideea de a improviza la nevoie, ideea de a prezenta), si mai putin reteta (desi daca citesti cu atentie definitia cuvantului "reteta" vei observa ca se poate folosi acelasi cuvant in ambele cazuri). Imi pare rau daca nu ai inteles asta.

      Astept cu interes raspunsul tau la intrebarile mele.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...