Legume la cuptor cu branza Brie

24 iunie 2010 |


Dupa cum povesteam anterior totul a inceput de la branza Brie. Aceasta este prima reteta cu ajutorul careia am sperat sa scap de branza Brie. Rezultatul este delicios.

Din nefericire, nu am fotografii pentru toti pasii urmati, dar promit sa ma revansez data viitoare cand voi pregati din nou legumele la cuptor cu Brie.
Ingrediente
- branza Brie 
- 3 cartofi medii
- 1 dovlecel
- 2-3 rosii
- 2 ardei grasi
- 2 oua
- ulei de masline
- unt
- condimente
- masline


1 Punem cartofii la fiert in coaja in apa cu putina sare. Dupa fierbere, curatam cartofii de coaja.


2 Taiem in rondele groase dovlecelul, ardeii, rosiile si cartofii fierti. Taiem in felii groase si branza Brie.


3 Rumenim un pic rondelele de dovlecei intr-o tigaie.


4 Ungem o tava cu unt.
Intre timp punem cuptorul la incins la temperatura de 175grade Celsius.


5 Plasam in tava alternativ rondele de: cartofi, dovlecei, rosii, ardei gras si branza.
La final, stropim totul cu putin ulei de masline si condimentam dupa preferinte (sare, piper, cimbru, etc).

Introducem tava in cuptorul incins timp de 15 min.


6 Scoatem tava din cuptor. Stropim legumele cu oua batute si presaram maslinele. Introducem tava la cuptor pentru inca aprox. 5 min.



Pofta buna!

2 comentarii :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...