- oua
- unt
- pate de ficat
- sare
- sare
1 Fierbem ouale.
2 Amestecam pateul de ficat cu unt (cantitatea de unt poate varia dupa preferinta - eu in general pun cam cat un sfert din cantitatea de pate)
3 Taiem ouale in jumatati longitudinale si scoatem galbenusul.
Adaugam galbenusurile fierte in compozitia de pate cu unt si amestecam bine. Potrivim de sare + alte condimente dupa gust.
4 Umplem fiecare jumatate de ou cu pasta obtinuta. Pentru umplere puteti folosi o lingurita, o punga gaurita la un colt sau un pos cu sprit.
5 Decoram ouale cu frunze de patrunjel, bucatele de rosie, ardei gras, etc. Important e sa obtinem un contrast coloristic intre elemente :)
Variatii: daca ne ramane pasta in plus, o putem folosi pentru tartine. Astfel taiam felii mici de paine (felii de bagheta, paine toast taiata in 4 triunghuri, etc), le ungem cu pasta si decoram la libera alegere.
Pofta buna!
mama mia... cata rabdare!!!!!
RăspundețiȘtergerenu e nevoie de rabdare pt. ca astea chiar se prepara foarte, foarte repede :)
RăspundețiȘtergere