Bento #18

20 iulie 2012 |
- musaca de vinete pe pat de salata verde ☺
- 2 ridichi
- zmeura ca desert
- lamaie pt apa sau salata

4 comentarii :

  1. buna iti admir inventivitatea si sincer felicitari, insa am si eu o intrebare, observ ca masa ta e formata din foarte multe salate sau legume care in poza au un aspect ff frumos, intrebarea mea este: pana la ora de pranz cand mananci se pastreaza acelasi aspect? pentru ca eu observ ca atunci cand fac salata daca nu o mananc atunci cand am facut o si o pun la frigider se cam lasa zeamna si capata un aspect cam ofilit...mai pui ceva in salata? sincer astept sa mi spui secretul tau pentru ca as sa ti urmez exemplul cu manacarea la servici. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru cuvintele frumoase! Ma bucur sa stiu ca bentourile mele plac cuiva :D

    Ca sa raspund la intrebarea ta: da, mancarea isi pastreaza aspectul pana la pranz. In general, salata si legumele crude nu le stropesc cu ulei, otet, lamaie, sare, etc si de aceea isi mentin aspectul proaspat.
    Uneori mai iau lamaie la mine si stropesc inainte sa mananc, iar la ulei am renuntat. Probabil ca asta poate suna a mancare fara gust (asa as fi catalogat-o eu in urma cu vreo 3-4 luni :D), dar de fapt asa am inceput sa descopar gusturi noi.

    Daca vrei sa nu renunti la reteta preferata de salata, dar nici sa mananci o salata ofilita, as putea sa-ti sugerez sa ai o sticla/sticluta de ulei la serviciu pe care sa o folosesti cand ai nevoie (cred ca e mai comod asa, decat sa iei de fiecare data ulei intr-un recipient mic).
    Sper sa-ti fie de ajutor ideea mea!

    Week-end fain!

    RăspundețiȘtergere
  3. si inca cuiva ii plac: mie :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, arakelian! Sa fie bucurie dubla atunci!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...