Crema de branza

19 octombrie 2010 |

Aceasta reteta este o improvizatie proprie, desi nu ma indoiesc ca poate fi gasita intr-o carte de bucate existenta. Ideea mi-a venit atunci cand am vazut consistenta untoasa a branzei Feta. Practic, aceasta branza poate fi intinsa direct pe paine daca o scoateti cu max.30 minute inainte de a o consuma.

Ingrediente
- 450g branza feta
- 200ml smantana

In general branza feta e suficient de sarata a.i. sa nu mai necesite sare suplimentar.


1 Zdrobim branza feta cu furculita bine, bine pana cand nu mai ramane nici un bulgaras de branza.
2 Adaugam smantana peste branza si amestecam bine pana obtinem consistenta de crema.
Asta-i tot!
E delicioasa pe o felie de paine taraneasca proaspata.



Pofta buna!

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...